Hoe je meer klanten en sales krijgt dan je aan kan, door middel van Facebook-advertenties.

Elke maand loggen 2,6 miljard mensen in op Facebook! Mis deze enorme markt van ‘klaar om te kopen’-leads niet.

HOEVEEL LEads GEEF jij AAN jE CONCURRENTEN?

Facebook heeft nu bijna 2,6 miljard actieve gebruikers die meer dan 4 miljard ‘likes’ per dag genereren, en 7 miljoen van die mensen zitten hier in Nederland.

Het is een feit: Facebook is niet alleen meer om te socializen. Het is bedoeld om je bedrijf te laten groeien.

Maar als je niet één van die slimme ondernemers bent die Facebook al in je voordeel gebruikt, is de kans groot dat je talloze klanten verliest aan de concurrentie…

En nog steeds in de knoop zit met verouderde advertentiemethoden die je weinig tot geen resultaten opleveren.

MAAK KENNIS MET DE "HONGERIGE MENIGTE" VAN potentiële KLANTEN, DIE ALS KIP ZONDER KOP kopen

Er zijn maar weinig social-mediaplatforms die bedrijven zoveel flexibiliteit en zo veel targeting tools bieden als Facebook.

Facebook plaatst niet alleen direct 7 miljoen Nederlands binnen je bereik, maar stelt je ook in staat om in te spelen op je ideale vooruitzichten voor optimale resultaten.

Wij laten je zien hoe je een effectieve Facebook-advertentiecampagne voert die zich richt op potentiële klanten op basis van leeftijd, geslacht, locatie, interesse, welke berichten en pagina’s ze ‘leuk’ hebben gevonden, en nog veel meer.

Je kunt deze waardevolle gegevens gebruiken om nog effectievere advertentiecampagnes te maken die je ideale klanten bereiken, voordat ze weten dat ze je nodig hebben (en voordat de concurrentie ze wegneemt).

LAAT ONS TEAM VAN GROEI-EXPERTS € 1,- IN € 3,- VERANDEREN

Een goudmijn is binnen handbereik wanneer je de kracht van Facebook-advertenties benut. Je hoeft geen tijd en geld meer te verliezen aan advertentie-uitgaven die nul resultaten opleveren.

Vergroot je bereik naar supergetargete doelgroepen op desktop en mobiele apparaten.

Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen als je het alleen doet. Met ons team van bekende marketingexperts die de nieuwste ‘vooruitstrevende’ strategieën gebruiken om een ​​superwinstgevende Facebook advertentiecampagne te ontwikkelen, zullen jouw leads en sales verdubbelen, of zelfs VERDRIEVOUDIGEN. Dit tegen een fractie van de kosten van je andere marketingkanalen.

Het is geen geheim dat onze Facebook Advertentiecampagnes een bewezen staat van dienst hebben en elke € 1,- aan advertentie-uitgaven omzetten in € 3,- aan nieuwe betalende klanten. Dat gezegd hebbende, is er nooit een beter moment geweest om aan de slag te gaan, terwijl de kosten voor adverteren op Facebook nog steeds relatief laag zijn. Kijk hieronder wat dit kan opleveren….

ONTVANG Gratis Advies Ter Waarde van €1000

Bewijs!

ONTVANG Gratis Advies Ter Waarde van €1000

Veelgestelde Vragen

Als jij je omzet wilt verhogen en je ROI wilt maximaliseren, dan is TopRev er om je te helpen met onze revolutionaire Facebook-advertentiestrategieën.

Facebook is één van de meest effectieve plaatsen om je bedrijf op te promoten, en bij TopRev zijn we gespecialiseerd in het maken van advertenties die winstgevende groei en bereik stimuleren voor meer van uw meest gewilde klanten.

Facebook ads marketing kan extreem competitief zijn, maar in tegenstelling tot andere bedrijven richten we ons op het maken van advertenties die niet alleen je merk laten zien, maar ook leiden tot het krijgen van levenslange klanten.

Facebook-advertenties zijn absoluut de weg van de toekomst en worden de nummer één manier om nieuwe klanten te bereiken en de oude te behouden. Als je jouw bedrijf voorop wilt laten lopen als het gaat om het bouwen van sociale media aanwezigheid, dan is TopRev is hier om de weg te wijzen.

Wanneer jij je aanmeldt bij ons Facebook-marketingbureau, zullen we ook enkele van de geweldige tips en tricks met je delen, die we gaandeweg hebben geleerd, zodat je elke advertentie-euro die je uitgeeft kunt maximaliseren.

Is water echt nat?

Kijk, iedereen die zegt dat Facebook advertenties niet werken… is iemand die geen idee heeft hoe Facebook marketing moet worden gedaan, of ze zijn benadeeld door samen te werken met een ondermaats bureau of marketeer.

Als het correct wordt gedaan, kunnen Facebook-advertenties de krachtigste leadgeneratie zijn als klantenwervingsplatform op de planeet.

Als koude traffic bron hebben bedrijven de mogelijkheid om miljarden mensen te bereiken die misschien nog nooit van je bedrijf hebben gehoord.

Het geheim schuilt in de Facebook-pixel die ongetwijfeld een van de, zo niet de meest geavanceerde digitale marketingalgoritmen ter wereld is. De pixel gebruikt kunstmatige intelligentie om gegevens te verzamelen over gebruikers die je producten kopen, je e-boeken downloaden en je funnel binnengaan.Vervolgens gebruikt hij gegevens om meer hongerige potentiële klanten te vinden, zoals degenen die zich al met je bedrijf bezighouden.

Door effectief gebruik te maken van direct response-teksten, opvallende advertenties, methode-gestuurde campagnebouw en woeste optimalisaties, domineert Facebook de digitale marketingwereld en is het nog steeds het meest effectieve platform voor klantenwerving ter wereld, samen met Google.

Dit is hoe wij het zien:

Wanneer je iemand in-house aanneemt, neem je één persoon aan met maar één set vaardigheden en voert één van de meest complexe taken uit: Facebook-marketing. Natuurlijk kan je dit microbeheren zoveel als je wilt, maar wanneer die persoon je bedrijf verlaat, moet je weer beginnen bij het begin.

Wanneer je een bureau inhuurt, huur je een heel team van experts in met een veelheid aan vaardigheden en met gecombineerde jarenlange ervaring van het draaien van Facebook-advertenties. Bij TopRev zijn we procesgestuurd, wat betekent dat onze systemen kunnen worden toegepast op elk bedrijf binnen elke branche. Onze strategieën hebben zich keer op keer bewezen, waardoor onze klanten het soort ROI krijgen waardoor ze het van de daken schreeuwen.

Hoe lang is een touwtje?

De kosten van Facebook-advertenties zijn voor elk bedrijf anders. De prijs die je betaalt, is afhankelijk van de volgende factoren:

  • Marktomvang (als er 10.000 mensen in je markt zitten vs 10.000.000 in je markt, de kosten voor adverteren zullen hierdoor anders zijn)
     
  • Bedrijfsdoelstellingen (als je 10 leads per dag vs 50 leads per dag wilt behalen, zijn je kosten om te adverteren anders)
     
  • Concurrentie op de markt (als je markt verzadigd is met concurrenten die een dienst/product aanbieden tegen een vergelijkbare prijs, VS wanneer je markt minimale concurrenten heeft, zullen je kosten om te adverteren anders zijn).
     

De realiteit is dat we GEEN ENKEL bedrijf behandelen met een one-size-fits-all offerte. Wat we in plaats daarvan doen, is elke campagnesuggestie zorgvuldig op maat maken op basis van al het onderzoek en de informatie die we kunnen verzamelen. Onze prijzen zijn dus afhankelijk van alle nuances en vereisten van je bedrijf en niche. Pas op voor elk bureau dat zegt dat Facebook-advertenties X bedrag kosten, omdat de kans groot is dat ze niet echt weten wat er nodig is om succesvol te zijn op dit platform.