PPC JOUW WEG NAAR MEER SALES

Waar je nu achter gaat komen, zal de manier waarop je op Google adverteert voor altijd veranderen..

Op Google krijgen 2% van de adverteerders 50% van het verkeer

Met andere woorden, het is een ‘winner takes all’-game.

Luister, verkopen is als verleiding.

En verleiding werkt het beste als er een beetje voorspel is.

Het gaat er niet om HOE je om de verkoop vraagt, het gaat erom WANNEER je erom vraagt!

En de meeste mensen gaan er direct voor in hun advertenties

Of op hun landingspagina…

Dit lijkt een beetje op…. op straat naar een vreemdeling toe lopen en hen ten huwelijk vragen.

En die strategie is ongeveer net zo effectief als een paraplu in een zandstorm.

Maar dan vragen ze zich af waarom ze hun advertenties niet kunnen laten werken…

ONTVANG Gratis Advies Ter Waarde van €1000

Verkoop meer en sneller! PPC jouw weg naar grotere sales

Pay-Per-Click (PPC) adverteren is de snelste manier om leads en verkopen voor je bedrijf te genereren.

Hiermee kun je je richten op klanten die klaar zijn om te kopen en die zich in de jachtmodus bevinden voor je product of dienst.

Als je niet investeert in Google AdWords of andere PPC-platforms, loop je veel verkopen mis en geef je jouw marktaandeel aan je concurrenten.

WIJ MAKEN PPC WINSTGEVEND

Mogelijk heb je in het verleden Google Adwords gebruikt en bleef je maar zeggen “Google AdWords werkt niet voor ons bedrijf”.

Als je dit bekend voorkomt, is de kans groot dat je ze zelf beheert hebt en heel veel geld hebt verbrandt, vanwege een gebrek aan “know-how”. Ook kan het zijn dat een amateurbureau het beheert heeft die alleen naar klikken en verkeer heeft gekeken in plaats van naar conversies.

Hoe verschillen wij? Wij optimaliseren niet alleen je PPC-campagnes voor clicks, we optimaliseren ook de conversieratio van je website om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk clicks in kopers omzetten – waarbij we elke laatste druppel waarde uit je campagne persen om PPC winstgevend te maken voor jouw bedrijf…

ONTVANG Gratis Advies Ter Waarde van €1000

Veelgestelde Vragen

Het eerlijke antwoord is… dat we weten (nog) niet. We zouden eerst met je moeten praten om dit te zien. Kijk, Google-advertenties zijn de snelste strategie om leads en verkoop SNEL te laten groeien voor je bedrijf. De grootste hindernis die moet worden overwonnen is echter, om een ​​manier te vinden de Google-advertenties winstgevend weer te geven en de toenemende concurrentie online te verslaan.

Misschien heb je zelf Google-advertenties opgezet of heb je in het verleden de amateur-Google Ads- en PPC-diensten ingeschakeld? Misschien heeft het nooit gewerkt omdat je niet over de juiste kennis beschikte en je uiteindelijk je budget in vuur en vlam zette door geld te verspillen aan irrelevante en dure zoekwoorden!

Laat dat je niet afschrikken! Het TopRev-team weet wat er nodig is om Google Ads werkend te maken voor je bedrijf.

We optimaliseren uw campagnes niet alleen op basis van klikken en vertoningen … Je kunt dit niet meenemen naar de bank, we optimaliseren op basis van ROI!

Google-advertenties zijn de snelste manier om nieuwe klanten of verkopen te werven voor elk bedrijf, in welke markt dan ook. Je kunt potentiële klanten targeten die actief op zoek zijn naar een oplossing voor hun probleem en lasergericht zijn door alleen advertenties weer te geven aan deze potentiële klanten, die klaar zijn om te kopen.

Geef je advertenties weer op de momenten die er toe doen, wanneer je potentiële klanten zoeken naar een oplossing voor hun probleem of het consumeren van inhoud op Google, Youtube, Gmail en websites.

In tegenstelling tot SEO, waarbij het 12 maanden kan duren voordat er enige grip is, kan Google Ads vanaf dag 1 resultaten voor je bedrijf opleveren, zodat je advertenties kunt weergeven boven de organische zoekresultaten voor de belangrijkste geldtermen in jouw branche.

Google-advertenties is de perfecte verkoopmachine met verschillende campagnetypen die geschikt zijn voor de meeste bedrijven, variërend van campagnes in het zoeknetwerk, winkelen, video en display.

De sleutel hier is de strategie die TopRev implementeert. Wij zijn een PPC-advertentie bureau dat gebruikmaakt van direct response copywriting en met onze high converting landing pagina’s, zullen we deze verkeerskanalen dag in dag uit voor je bedrijf laten werken om je te helpen agressief te schalen en winstgevend te groeien.

Zoek een PPC-bureau dat resultaten garandeert! Zo simpel is het…. 

We zullen je resultaten garanderen, anders betaalt u ons geen cent!

Vraag een Google Ads-bureau om aan onze garantie te voldoen, leun achterover en kijk hoe ze zich terugtrekken.